Menu Luk

Om Jonas

Du kender ham fra:

  • Grin til Gavn’ (2019), optrædende
  • Minkavlerne‘ (2019), Manuskriptforfatter og skuespiller
  • Comedy Aid’ (2018), optrædende
  • Er vi der ikke snart?’ (2017). TV 2 ZULU
  • ZULU Comedy Festival
  • Grand Danois‘ (2016), TV 2 
  • Zulu Comedy Galla’ (2015), vinder af  Talentprisen

Om

Jonas’ seneste projekt er “Minkavlerne”.
En tv-serie der pt. kører på TV2 Zulu. Han har skrevet seiren sammen med makkeren Kasper Gross og de medvirker begge i serien.

Han gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Stand-up show, der blev transmitteret live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Stand-up uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne “Grand Danois” på TV2, og i “Er Vi Der Ikke Snart?” på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.

Hvad siger folk?

“I forhold til målgruppen, var Jonas Mogensen bare et hit – endda så meget, at jeg overvejer at gentage mig selv, og hyre ham igen til næste år!” – , Nordjyske Bankt.”
Anne Blegvad
Nordjyske Bank
“Det var en vellykket aften! Publikum var super tilfredse og os i elevrådet fik en kæmpe ros. Hele processen med hensyn til bookning af komikere var lettere end forventet.”
Christine Ingenuus
Dronninglund Gym
”Jonas var fremragende og nærværende”
Finn Andersen
Kodak
“Besøget af Jonas Mogensen forløb over alt forventning. Har kun fået positive tilkendegivelser. En dejlig gut! Nordjysk humor til nordjyder kan kun blive godt”
Henrik G. Skogberg
“Min stand-up stil er før blevet beskrevet som anekdotisk, hvilket bare betyder at jeg ofte genfortæller episoder fra mit stilfærdige liv. Det betyder ikke, at jeg aldrig snakker om andet end mig selv og mine nærmeste. Det betyder heller ikke at du skal tro på alt hvad jeg siger. Det eneste jeg kan garantere er, at det bliver sjovt.” ​
Jonas Mogensen